Compact
Deskundig
Ervaring

Wij zijn een compact deskundig kantoor met ervaring in het bijstaan en begeleiden van ondernemers en particulieren

Home

Wie zijn wij

Wij zijn een compact deskundig kantoor met ervaring in de fiscale en administratieve dienstverlening aan ondernemers en particulieren. Wij ondersteunen hen bij het verzorgen van verschillende belastingaangiften, zoals die voor de inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, erfbelasting e.d.

Daarnaast kunnen wij zorg dragen voor het samenstellen van jaarrekeningen, tussentijdse rapportages e.d. Een zeer deskundig netwerk van gekwalificeerde pensioenadviseurs, accountants, juristen, corporate finance specialisten, notarissen en advocaten kunnen in samenwerking met ons kantoor in voorkomende situaties ondersteuning bieden.
  

Norbert Sidler 

Norbert Sidler RB

Belastingadviseur
  
Ik haal de passie voor mijn werk uit het op een persoonlijke, adequate manier adviseren en begeleiden van de belastingtechnische vraagstukken van mijn clienten. Door op tijd vooruit te kijken kan een hoop duidelijk worden gemaakt.

Herman van Doorn 

Herman van Doorn RB

Belastingadviseur
  
Jarenlange ervaring in het midden- en kleinbedrijf heeft mij geleerd dat, naast deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en vertrouwen bij elke cliënt en bij zijn/haar onderneming als zeer belangrijk wordt ervaren.  

Norbert Sidler en Herman van Doorn zijn lid van het Register Belastingadviseurs. Dit register staat garant voor integere en kwalitatieve belastingadviseurs.

Lees verder

Neem contact op met Sidler en van Doorn Belastingadvies en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak

Maak een afspraak

Nieuws en links

Hier vindt u fiscaal nieuws dat voor u belangrijk kan zijn

Wij vinden het erg prettig om altijd terug te kunnen vallen op de kennis en deskundigheid van Sidler en van Doorn Belastingadvies

Motoerit Motorreizen

Klantenreferentie

Nieuwsbrief

Periodiek versturen wij een nieuwsbrief. Onze laatste nieuwsbrief vindt u hier.

Prinsjesdagspecial 2014 Nieuwsbrief

Op de 200e Prinsjesdag, dinsdag 16 september 2014, werden de Miljoenennota, de Rijksbegroting en ...

16-09-2014. Lees verder